Mavrić, R. (2021). Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743
Mavrić, Renata. "Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743
Mavrić, Renata. "Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743
Mavrić, R. (2021). 'Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743
Mavrić R. Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743
R. Mavrić, "Primjena aditivne tehnike u razvoju proizvoda na bazi biljnih proteina kao zamjene za meso", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590743