master's thesis
Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:994511

Milić, Jakov David
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Milk and Milk Products

Cite this document

Milić, J. D. (2021). Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511

Milić, Jakov David. "Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511

Milić, Jakov David. "Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511

Milić, J. D. (2021). 'Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511

Milić JD. Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 July 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511

J. D. Milić, "Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511