Milić, J. D. (2021). Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
Milić, Jakov David. "Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
Milić, Jakov David. "Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
Milić, J. D. (2021). 'Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
Milić JD. Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 July 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511
J. D. Milić, "Praćenje kvalitativnih promjena mlijeka obrađenog različitim toplinskim režimima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:994511