master's thesis
Identifikacija i kvantifikacija biološki aktivnih spojeva odabranog mediteranskog bilja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. urn:nbn:hr:159:676981

Pfeifer, Danijela
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for drying Technologies and monitoring of biologically active compounds

Cite this document

Pfeifer, D. (2021). Identifikacija i kvantifikacija biološki aktivnih spojeva odabranog mediteranskog bilja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676981

Pfeifer, Danijela. "Identifikacija i kvantifikacija biološki aktivnih spojeva odabranog mediteranskog bilja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676981

Pfeifer, Danijela. "Identifikacija i kvantifikacija biološki aktivnih spojeva odabranog mediteranskog bilja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676981

Pfeifer, D. (2021). 'Identifikacija i kvantifikacija biološki aktivnih spojeva odabranog mediteranskog bilja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676981

Pfeifer D. Identifikacija i kvantifikacija biološki aktivnih spojeva odabranog mediteranskog bilja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676981

D. Pfeifer, "Identifikacija i kvantifikacija biološki aktivnih spojeva odabranog mediteranskog bilja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:676981