Sabljić, L. (2016). Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
Sabljić, Lea. "Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
Sabljić, Lea. "Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
Sabljić, L. (2016). 'Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
Sabljić L. Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 September 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961
L. Sabljić, "Nefroprotektivni učinak polifenola iz cvijeta trnine na markere oksidacijskog stresa u miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:867961