doctoral thesis
Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. urn:nbn:hr:159:017182

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Poljanec, I. (2022). Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

Poljanec, Ivna. "Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

Poljanec, Ivna. "Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

Poljanec, I. (2022). 'Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

Poljanec I. Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 July 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

I. Poljanec, "Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182