Glavina, D. (2022). Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482
Glavina, Duje. "Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482
Glavina, Duje. "Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482
Glavina, D. (2022). 'Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482
Glavina D. Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482
D. Glavina, "Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482