Glavina, D. (2022). Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482
Glavina, Duje. "Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482
Glavina, Duje. "Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482
Glavina, D. (2022). 'Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482
Glavina D. Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 02.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482
D. Glavina, "Antioksidacijski potencijal bioaktivnih tvari iz ljuski oraha i kakaovog zrna", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:391482