Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. urn:nbn:hr:159:983646
Kragić, Karla
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry
Kragić, K. (2022). Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983646
Kragić, Karla. "Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983646
Kragić, Karla. "Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983646
Kragić, K. (2022). 'Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983646
Kragić K. Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983646
K. Kragić, "Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983646