diplomski rad
Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:983646

Kragić, Karla
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Kragić, K. (2022). Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983646

Kragić, Karla. "Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983646

Kragić, Karla. "Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983646

Kragić, K. (2022). 'Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983646

Kragić K. Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983646

K. Kragić, "Karakterizacija kemijskog sastava i antiokisidacijski potencijal plodova biljke jarebike (Sorbus Aucuparia L.) s različitih prirodnih staništa u Republici Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983646