Raič, M. (2022). Prijedlog tehničko tehnološkog rješenja pogona za proizvodnju meda uz dodatak biljnih ekstrakata mirte, komorača i lovora (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075886
Raič, Matea. "Prijedlog tehničko tehnološkog rješenja pogona za proizvodnju meda uz dodatak biljnih ekstrakata mirte, komorača i lovora." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075886
Raič, Matea. "Prijedlog tehničko tehnološkog rješenja pogona za proizvodnju meda uz dodatak biljnih ekstrakata mirte, komorača i lovora." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075886
Raič, M. (2022). 'Prijedlog tehničko tehnološkog rješenja pogona za proizvodnju meda uz dodatak biljnih ekstrakata mirte, komorača i lovora', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075886
Raič M. Prijedlog tehničko tehnološkog rješenja pogona za proizvodnju meda uz dodatak biljnih ekstrakata mirte, komorača i lovora [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075886
M. Raič, "Prijedlog tehničko tehnološkog rješenja pogona za proizvodnju meda uz dodatak biljnih ekstrakata mirte, komorača i lovora", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075886