Karamarko, L. (2023). Utjecaj ultrazvuka na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486249
Karamarko, Lucija. "Utjecaj ultrazvuka na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486249
Karamarko, Lucija. "Utjecaj ultrazvuka na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486249
Karamarko, L. (2023). 'Utjecaj ultrazvuka na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486249
Karamarko L. Utjecaj ultrazvuka na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486249
L. Karamarko, "Utjecaj ultrazvuka na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486249