završni rad
Utjecaj ultrazvuka na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:486249

Karamarko, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Karamarko, L. (2023). Utjecaj ultrazvuka na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486249

Karamarko, Lucija. "Utjecaj ultrazvuka na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486249

Karamarko, Lucija. "Utjecaj ultrazvuka na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486249

Karamarko, L. (2023). 'Utjecaj ultrazvuka na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486249

Karamarko L. Utjecaj ultrazvuka na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486249

L. Karamarko, "Utjecaj ultrazvuka na oksidacijsku stabilnost djevičanskog maslinovog ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486249