Pilić, D. (2023). Utjecaj brašna sjemenki rogača na fermentaciju kozjeg mlijeka te fizikalno-kemijske karakteristike proizvedenih jogurta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265822
Pilić, Daria. "Utjecaj brašna sjemenki rogača na fermentaciju kozjeg mlijeka te fizikalno-kemijske karakteristike proizvedenih jogurta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265822
Pilić, Daria. "Utjecaj brašna sjemenki rogača na fermentaciju kozjeg mlijeka te fizikalno-kemijske karakteristike proizvedenih jogurta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265822
Pilić, D. (2023). 'Utjecaj brašna sjemenki rogača na fermentaciju kozjeg mlijeka te fizikalno-kemijske karakteristike proizvedenih jogurta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265822
Pilić D. Utjecaj brašna sjemenki rogača na fermentaciju kozjeg mlijeka te fizikalno-kemijske karakteristike proizvedenih jogurta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 July 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265822
D. Pilić, "Utjecaj brašna sjemenki rogača na fermentaciju kozjeg mlijeka te fizikalno-kemijske karakteristike proizvedenih jogurta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:265822