master's thesis
Izolacija bioaktivnih spojeva pogače pasjeg trna primjenom ekstrakcije potpomognute ultrazvukom
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. urn:nbn:hr:159:699242

Jukić, Petra
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for drying Technologies and monitoring of biologically active compounds

Cite this document

Jukić, P. (2022). Izolacija bioaktivnih spojeva pogače pasjeg trna primjenom ekstrakcije potpomognute ultrazvukom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699242

Jukić, Petra. "Izolacija bioaktivnih spojeva pogače pasjeg trna primjenom ekstrakcije potpomognute ultrazvukom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699242

Jukić, Petra. "Izolacija bioaktivnih spojeva pogače pasjeg trna primjenom ekstrakcije potpomognute ultrazvukom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699242

Jukić, P. (2022). 'Izolacija bioaktivnih spojeva pogače pasjeg trna primjenom ekstrakcije potpomognute ultrazvukom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699242

Jukić P. Izolacija bioaktivnih spojeva pogače pasjeg trna primjenom ekstrakcije potpomognute ultrazvukom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 June 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699242

P. Jukić, "Izolacija bioaktivnih spojeva pogače pasjeg trna primjenom ekstrakcije potpomognute ultrazvukom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699242