master's thesis
Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. urn:nbn:hr:159:283278

Raguž, Katarina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Packaging

Cite this document

Raguž, K. (2022). Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278

Raguž, Katarina. "Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278

Raguž, Katarina. "Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278

Raguž, K. (2022). 'Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278

Raguž K. Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278

K. Raguž, "Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278