Izolacija i karakterizacija mikrobiote tijekom fermentacije kombucha zelenog čaja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:698434
Zelić, Nensi
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Zelić, N. (2023). Izolacija i karakterizacija mikrobiote tijekom fermentacije kombucha zelenog čaja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698434
Zelić, Nensi. "Izolacija i karakterizacija mikrobiote tijekom fermentacije kombucha zelenog čaja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698434
Zelić, Nensi. "Izolacija i karakterizacija mikrobiote tijekom fermentacije kombucha zelenog čaja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698434
Zelić, N. (2023). 'Izolacija i karakterizacija mikrobiote tijekom fermentacije kombucha zelenog čaja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698434
Zelić N. Izolacija i karakterizacija mikrobiote tijekom fermentacije kombucha zelenog čaja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698434
N. Zelić, "Izolacija i karakterizacija mikrobiote tijekom fermentacije kombucha zelenog čaja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698434