završni rad
Izolacija i karakterizacija mikrobiote tijekom fermentacije kombucha zelenog čaja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:698434

Zelić, Nensi
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Zelić, N. (2023). Izolacija i karakterizacija mikrobiote tijekom fermentacije kombucha zelenog čaja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698434

Zelić, Nensi. "Izolacija i karakterizacija mikrobiote tijekom fermentacije kombucha zelenog čaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698434

Zelić, Nensi. "Izolacija i karakterizacija mikrobiote tijekom fermentacije kombucha zelenog čaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698434

Zelić, N. (2023). 'Izolacija i karakterizacija mikrobiote tijekom fermentacije kombucha zelenog čaja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698434

Zelić N. Izolacija i karakterizacija mikrobiote tijekom fermentacije kombucha zelenog čaja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698434

N. Zelić, "Izolacija i karakterizacija mikrobiote tijekom fermentacije kombucha zelenog čaja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698434