Ljubić, S. (2023). Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948
Ljubić, Sara. "Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948
Ljubić, Sara. "Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948
Ljubić, S. (2023). 'Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948
Ljubić S. Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948
S. Ljubić, "Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948