diplomski rad
Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:834948

Ljubić, Sara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Ljubić, S. (2023). Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948

Ljubić, Sara. "Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948

Ljubić, Sara. "Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948

Ljubić, S. (2023). 'Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948

Ljubić S. Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948

S. Ljubić, "Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948