master's thesis
Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:017312

Milardović, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Milardović, A. (2023). Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

Milardović, Ana. "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

Milardović, Ana. "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

Milardović, A. (2023). 'Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

Milardović A. Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

A. Milardović, "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312