diplomski rad
Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:017312

Milardović, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Milardović, A. (2023). Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

Milardović, Ana. "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

Milardović, Ana. "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

Milardović, A. (2023). 'Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

Milardović A. Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 26.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312

A. Milardović, "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz kozjeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017312