master's thesis
Utjecaj procesa sušenja na određena fizikalno-kemijska svojstva kore avokada
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:671050

Krpan, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Section for Food Preparation Processes

Cite this document

Krpan, A. (2023). Utjecaj procesa sušenja na određena fizikalno-kemijska svojstva kore avokada (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:671050

Krpan, Ana. "Utjecaj procesa sušenja na određena fizikalno-kemijska svojstva kore avokada." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:671050

Krpan, Ana. "Utjecaj procesa sušenja na određena fizikalno-kemijska svojstva kore avokada." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:671050

Krpan, A. (2023). 'Utjecaj procesa sušenja na određena fizikalno-kemijska svojstva kore avokada', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:671050

Krpan A. Utjecaj procesa sušenja na određena fizikalno-kemijska svojstva kore avokada [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:671050

A. Krpan, "Utjecaj procesa sušenja na određena fizikalno-kemijska svojstva kore avokada", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:671050