Šimić, M. A. (2023). Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354
Šimić, Marko Adrian. "Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354
Šimić, Marko Adrian. "Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354
Šimić, M. A. (2023). 'Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354
Šimić MA. Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354
M. A. Šimić, "Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354