Sobotinčić, L. (2023). Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467
Sobotinčić, Lucija. "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467
Sobotinčić, Lucija. "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467
Sobotinčić, L. (2023). 'Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467
Sobotinčić L. Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2025 March 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467
L. Sobotinčić, "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467