master's thesis
Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:613467

Sobotinčić, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology and Analysis of Wine

Cite this document

Sobotinčić, L. (2023). Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467

Sobotinčić, Lucija. "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467

Sobotinčić, Lucija. "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467

Sobotinčić, L. (2023). 'Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467

Sobotinčić L. Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 July 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467

L. Sobotinčić, "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467