Skip to main content
About DABAR
Partners
Statistics
Development plan
Coordinating Committee
Working Groups
Instructions
For authors
For students
For institutions
Guidelines and Manuals
Objects
API
Institution Repositories
Copyright
FAQ
Repositories
Contact
Hrvatski
Search form
Browse
By Author
By Year
By Organizational unit
By Scientific field
By Object type
By repositories
All documents
More...
Advanced search
Search Term
Marina Tomašević (list of objects)
Export records
max. 1000 records
RIS
BibTeX
CSV
TSV
max. 100 records
PDF
Show objects from other repositories
Authoring papers
(3)
Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures
Orbanić, Fumica; Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Kovačević Ganić, Karin; Ćurko, Natka; Tomašević, Marina; Plavša, Tomislav; Jeromel, Ana; Radeka, Sanja
Conference paper / Scientific paper - Original scientific paper
Publication: 2023.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip
Tomašević, Marina
Doctoral thesis
Defence date: 14.06.2017.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na sastav ukupnih fenola i ukupnih flavonoida mandarine (C. reticulata L.)
Đapić, Marina
Master's thesis
Defence date: 03.03.2011.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Guided / mentored papers
(9)
Utjecaj ultrazvuka visoke snage na kvalitetu ulja sjemenki grožđa
Rimac, Anamarija
Undergraduate thesis
Defence date: 16.09.2024.
Function: mentor, pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj Saccharomyces i ne-Saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip
Jerečić, Margareta
Master's thesis
Defence date: 22.12.2023.
Function: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj hibridnog i ne-saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip
Šeparović, Jelena
Master's thesis
Defence date: 04.12.2023.
Function: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa
Sobotinčić, Lucija
Master's thesis
Defence date: 27.09.2023.
Function: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa
Petrić, Melita
Master's thesis
Defence date: 20.07.2023.
Function: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj različitih tehnoloških postupaka maceracije na aromatski sastav crnog vina
Đebro, Matea
Undergraduate thesis
Defence date: 18.07.2022.
Function: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu
Skendrović, Hanna
Undergraduate thesis
Defence date: 15.06.2020.
Function: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina
Šenjug, Dora
Undergraduate thesis
Defence date: 15.06.2020.
Function: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama
Dorner, Amanda
Undergraduate thesis
Defence date: 09.07.2019.
Function: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Supervised papers (committee)
(4)
Utjecaj predtretmana ultrazvukom i hladnog prešanja na sastav polifenolnih spojeva u ulju sjemenki grožđa
Đebro, Matea
Master's thesis
Defence date: 31.10.2024.
Function: član povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj Saccharomyces i ne-Saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip
Jerečić, Margareta
Master's thesis
Defence date: 22.12.2023.
Function: predsjednik povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Validacija metode za određivanje slobodnog sumporovog dioksida u vinu primjenom analizatora kontinuiranog protoka
Dizdar, Lucija
Master's thesis
Defence date: 04.05.2023.
Function: predsjednik povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Application of non-thermal techniques as an alternative to sulfur dioxide in production of wine
Lukić, Katarina
Doctoral thesis
Defence date: 02.06.2022.
Function: član povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: