master's thesis
Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:144455

Petrić, Melita
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology and Analysis of Wine

Cite this document

Petrić, M. (2023). Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144455

Petrić, Melita. "Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144455

Petrić, Melita. "Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144455

Petrić, M. (2023). 'Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144455

Petrić M. Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 July 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144455

M. Petrić, "Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:144455