Šaško, D. (2023). Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na kemijski sastav lista masline (Olea europea L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267575
Šaško, Dolores. "Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na kemijski sastav lista masline (Olea europea L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267575
Šaško, Dolores. "Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na kemijski sastav lista masline (Olea europea L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267575
Šaško, D. (2023). 'Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na kemijski sastav lista masline (Olea europea L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267575
Šaško D. Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na kemijski sastav lista masline (Olea europea L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267575
D. Šaško, "Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na kemijski sastav lista masline (Olea europea L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267575