prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na kemijski sastav lista masline (Olea europea L.)
No public access
master's thesis
Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na kemijski sastav lista masline (Olea europea L.)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:267575

Šaško, Dolores
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Analytical Chemistry

Cite this document

Šaško, D. (2023). Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na kemijski sastav lista masline (Olea europea L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267575

Šaško, Dolores. "Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na kemijski sastav lista masline (Olea europea L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267575

Šaško, Dolores. "Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na kemijski sastav lista masline (Olea europea L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267575

Šaško, D. (2023). 'Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na kemijski sastav lista masline (Olea europea L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267575

Šaško D. Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na kemijski sastav lista masline (Olea europea L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2025 January 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267575

D. Šaško, "Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na kemijski sastav lista masline (Olea europea L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267575