prikaz prve stranice dokumenta Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE)
No public access
master's thesis
Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE)
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. urn:nbn:hr:159:286205

Martinović, Katja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for drying Technologies and monitoring of biologically active compounds

Cite this document

Martinović, K. (2023). Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286205

Martinović, Katja. "Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286205

Martinović, Katja. "Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286205

Martinović, K. (2023). 'Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286205

Martinović K. Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286205

K. Martinović, "Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286205