undergraduate thesis
Potencijal primjene bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka u fermentiranim probiotičkim napitcima
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. urn:nbn:hr:159:103976

Žagar, Lovorka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Žagar, L. (2024). Potencijal primjene bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka u fermentiranim probiotičkim napitcima (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103976

Žagar, Lovorka. "Potencijal primjene bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka u fermentiranim probiotičkim napitcima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103976

Žagar, Lovorka. "Potencijal primjene bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka u fermentiranim probiotičkim napitcima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103976

Žagar, L. (2024). 'Potencijal primjene bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka u fermentiranim probiotičkim napitcima', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103976

Žagar L. Potencijal primjene bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka u fermentiranim probiotičkim napitcima [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103976

L. Žagar, "Potencijal primjene bakterija mliječne kiseline iz majčinog mlijeka u fermentiranim probiotičkim napitcima", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:103976