master's thesis
Razvoj inovativnog fermentiranog bademovog napitka primjenom specijalnih vege starter kultura uz dodatak različitih hidrokoloida
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. urn:nbn:hr:159:980229

Cvetko, Maja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Milk and Milk Products

Cite this document

Cvetko, M. (2024). Razvoj inovativnog fermentiranog bademovog napitka primjenom specijalnih vege starter kultura uz dodatak različitih hidrokoloida (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:980229

Cvetko, Maja. "Razvoj inovativnog fermentiranog bademovog napitka primjenom specijalnih vege starter kultura uz dodatak različitih hidrokoloida." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:980229

Cvetko, Maja. "Razvoj inovativnog fermentiranog bademovog napitka primjenom specijalnih vege starter kultura uz dodatak različitih hidrokoloida." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:980229

Cvetko, M. (2024). 'Razvoj inovativnog fermentiranog bademovog napitka primjenom specijalnih vege starter kultura uz dodatak različitih hidrokoloida', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:980229

Cvetko M. Razvoj inovativnog fermentiranog bademovog napitka primjenom specijalnih vege starter kultura uz dodatak različitih hidrokoloida [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 December 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:980229

M. Cvetko, "Razvoj inovativnog fermentiranog bademovog napitka primjenom specijalnih vege starter kultura uz dodatak različitih hidrokoloida", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:980229