Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. urn:nbn:hr:159:077582
Tolić, Laura
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Tolić, L. (2024). Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582
Tolić, Laura. "Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582
Tolić, Laura. "Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582
Tolić, L. (2024). 'Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582
Tolić L. Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582
L. Tolić, "Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582