master's thesis
Praćenje udjela fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u hidrolatima i eteričnim uljima odabranog samoniklog bilja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. urn:nbn:hr:159:188510

Barić, Doris
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Analytical Chemistry

Cite this document

Barić, D. (2024). Praćenje udjela fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u hidrolatima i eteričnim uljima odabranog samoniklog bilja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188510

Barić, Doris. "Praćenje udjela fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u hidrolatima i eteričnim uljima odabranog samoniklog bilja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188510

Barić, Doris. "Praćenje udjela fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u hidrolatima i eteričnim uljima odabranog samoniklog bilja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188510

Barić, D. (2024). 'Praćenje udjela fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u hidrolatima i eteričnim uljima odabranog samoniklog bilja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188510

Barić D. Praćenje udjela fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u hidrolatima i eteričnim uljima odabranog samoniklog bilja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 December 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188510

D. Barić, "Praćenje udjela fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u hidrolatima i eteričnim uljima odabranog samoniklog bilja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188510