Barić, D. (2024). Praćenje udjela fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u hidrolatima i eteričnim uljima odabranog samoniklog bilja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188510
Barić, Doris. "Praćenje udjela fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u hidrolatima i eteričnim uljima odabranog samoniklog bilja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188510
Barić, Doris. "Praćenje udjela fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u hidrolatima i eteričnim uljima odabranog samoniklog bilja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188510
Barić, D. (2024). 'Praćenje udjela fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u hidrolatima i eteričnim uljima odabranog samoniklog bilja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188510
Barić D. Praćenje udjela fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u hidrolatima i eteričnim uljima odabranog samoniklog bilja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 December 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188510
D. Barić, "Praćenje udjela fenolnih spojeva i antioksidacijske aktivnosti u hidrolatima i eteričnim uljima odabranog samoniklog bilja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:188510