Miletić, I. (2024). Kvaliteta svježeg kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 28 dana skladištenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272846
Miletić, Ivan. "Kvaliteta svježeg kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 28 dana skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272846
Miletić, Ivan. "Kvaliteta svježeg kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 28 dana skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272846
Miletić, I. (2024). 'Kvaliteta svježeg kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 28 dana skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272846
Miletić I. Kvaliteta svježeg kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 28 dana skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272846
I. Miletić, "Kvaliteta svježeg kravljeg sira obogaćenog ekstraktom lista masline (Olea europaea L.) tijekom 28 dana skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272846