Marijanović, I. (2024). Utjecaj vremena skladištenja na antioksidacijski kapacitet djevičanskih maslinovih ulja proizvedenih uz predtretman pulsirajućim električnim poljem (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970191
Marijanović, Iva. "Utjecaj vremena skladištenja na antioksidacijski kapacitet djevičanskih maslinovih ulja proizvedenih uz predtretman pulsirajućim električnim poljem." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970191
Marijanović, Iva. "Utjecaj vremena skladištenja na antioksidacijski kapacitet djevičanskih maslinovih ulja proizvedenih uz predtretman pulsirajućim električnim poljem." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970191
Marijanović, I. (2024). 'Utjecaj vremena skladištenja na antioksidacijski kapacitet djevičanskih maslinovih ulja proizvedenih uz predtretman pulsirajućim električnim poljem', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970191
Marijanović I. Utjecaj vremena skladištenja na antioksidacijski kapacitet djevičanskih maslinovih ulja proizvedenih uz predtretman pulsirajućim električnim poljem [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970191
I. Marijanović, "Utjecaj vremena skladištenja na antioksidacijski kapacitet djevičanskih maslinovih ulja proizvedenih uz predtretman pulsirajućim električnim poljem", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:970191