prikaz prve stranice dokumenta Gama zračenje kao fizikalna metoda za spriječavanje rasta plijesni i biosinteze alflatoksina B1
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Gama zračenje kao fizikalna metoda za spriječavanje rasta plijesni i biosinteze alflatoksina B1
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:816938

Stipetić, Tena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Stipetić, T. (2014). Gama zračenje kao fizikalna metoda za spriječavanje rasta plijesni i biosinteze alflatoksina B1 (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:816938

Stipetić, Tena. "Gama zračenje kao fizikalna metoda za spriječavanje rasta plijesni i biosinteze alflatoksina B1." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:816938

Stipetić, Tena. "Gama zračenje kao fizikalna metoda za spriječavanje rasta plijesni i biosinteze alflatoksina B1." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:816938

Stipetić, T. (2014). 'Gama zračenje kao fizikalna metoda za spriječavanje rasta plijesni i biosinteze alflatoksina B1', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:816938

Stipetić T. Gama zračenje kao fizikalna metoda za spriječavanje rasta plijesni i biosinteze alflatoksina B1 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2025 January 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:816938

T. Stipetić, "Gama zračenje kao fizikalna metoda za spriječavanje rasta plijesni i biosinteze alflatoksina B1", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:816938

accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.