Cišper, L. (2024). Sastav tijela, mišićna snaga, kvaliteta prehrane i prehrambenih navika studentske populacije Sveučilišta u Zagrebu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280214
Cišper, Lara. "Sastav tijela, mišićna snaga, kvaliteta prehrane i prehrambenih navika studentske populacije Sveučilišta u Zagrebu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280214
Cišper, Lara. "Sastav tijela, mišićna snaga, kvaliteta prehrane i prehrambenih navika studentske populacije Sveučilišta u Zagrebu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280214
Cišper, L. (2024). 'Sastav tijela, mišićna snaga, kvaliteta prehrane i prehrambenih navika studentske populacije Sveučilišta u Zagrebu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280214
Cišper L. Sastav tijela, mišićna snaga, kvaliteta prehrane i prehrambenih navika studentske populacije Sveučilišta u Zagrebu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280214
L. Cišper, "Sastav tijela, mišićna snaga, kvaliteta prehrane i prehrambenih navika studentske populacije Sveučilišta u Zagrebu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280214