prikaz prve stranice dokumenta Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:289376

Lacković, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Lacković, I. (2014). Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković, Ivana. "Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković, Ivana. "Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković, I. (2014). 'Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković I. Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

I. Lacković, "Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376