prikaz prve stranice dokumenta Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:289376

Lacković, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Lacković, I. (2014). Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković, Ivana. "Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković, Ivana. "Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković, I. (2014). 'Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

Lacković I. Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376

I. Lacković, "Redukcija etil-acetoacetata u etil-hidroksibutanoat pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae u eutektičnim otapalima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289376