Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:512799
Tireli, Karla
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Tireli, K. (2014). Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799
Tireli, Karla. "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799
Tireli, Karla. "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799
Tireli, K. (2014). 'Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799
Tireli K. Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799
K. Tireli, "Ekstrakcija fenolnih spojeva iz pokožice grožđa pomoću aktivacije mikrovalovima ili ultrazvukom primjenom eutektičnih otapala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:512799