Tomić, J. (2013). Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708
Tomić, Jelena. "Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708
Tomić, Jelena. "Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708
Tomić, J. (2013). 'Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708
Tomić J. Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708
J. Tomić, "Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708