prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:844708

Tomić, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Tomić, J. (2013). Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708

Tomić, Jelena. "Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708

Tomić, Jelena. "Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708

Tomić, J. (2013). 'Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708

Tomić J. Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708

J. Tomić, "Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708