prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. urn:nbn:hr:159:024923

Plazibat, Vanja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Plazibat, V. (2012). Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923

Plazibat, Vanja. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923

Plazibat, Vanja. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923

Plazibat, V. (2012). 'Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923

Plazibat V. Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923

V. Plazibat, "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923