prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. urn:nbn:hr:159:024923

Plazibat, Vanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Plazibat, V. (2012). Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923

Plazibat, Vanja. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923

Plazibat, Vanja. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923

Plazibat, V. (2012). 'Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923

Plazibat V. Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923

V. Plazibat, "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju antiocijana iz taloga vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:024923