Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. urn:nbn:hr:159:157243
Pupovac, Marina
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis
Pupovac, M. (2012). Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243
Pupovac, Marina. "Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243
Pupovac, Marina. "Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243
Pupovac, M. (2012). 'Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243
Pupovac M. Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243
M. Pupovac, "Praćenje promjena sadržaja organskih kiselina, slobodnih aminokiselina i oligopeptida tijekom zrenja krčkog sira tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157243