prikaz prve stranice dokumenta Primjena ultrazvuka kao metode za ekstrakciju bioaktivnih spojeva iz vinskog taloga
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Primjena ultrazvuka kao metode za ekstrakciju bioaktivnih spojeva iz vinskog taloga
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. urn:nbn:hr:159:036586

Tintor, Jovana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory of Thermodynamics

Cite this document

Tintor, J. (2012). Primjena ultrazvuka kao metode za ekstrakciju bioaktivnih spojeva iz vinskog taloga (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036586

Tintor, Jovana. "Primjena ultrazvuka kao metode za ekstrakciju bioaktivnih spojeva iz vinskog taloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036586

Tintor, Jovana. "Primjena ultrazvuka kao metode za ekstrakciju bioaktivnih spojeva iz vinskog taloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036586

Tintor, J. (2012). 'Primjena ultrazvuka kao metode za ekstrakciju bioaktivnih spojeva iz vinskog taloga', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036586

Tintor J. Primjena ultrazvuka kao metode za ekstrakciju bioaktivnih spojeva iz vinskog taloga [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 June 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036586

J. Tintor, "Primjena ultrazvuka kao metode za ekstrakciju bioaktivnih spojeva iz vinskog taloga", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:036586