Želehovski, K. (2012). Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912
Želehovski, Kristina. "Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912
Želehovski, Kristina. "Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912
Želehovski, K. (2012). 'Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912
Želehovski K. Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912
K. Želehovski, "Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912