Vidaković, I. (2012). Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640
Vidaković, Iva. "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640
Vidaković, Iva. "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640
Vidaković, I. (2012). 'Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640
Vidaković I. Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2025 January 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640
I. Vidaković, "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640