prikaz prve stranice dokumenta Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. urn:nbn:hr:159:523640

Vidaković, Iva
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Vidaković, I. (2012). Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640

Vidaković, Iva. "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640

Vidaković, Iva. "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640

Vidaković, I. (2012). 'Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640

Vidaković I. Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 September 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640

I. Vidaković, "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640