Lončar, V. (2017). Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
Lončar, Višnja. "Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
Lončar, Višnja. "Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
Lončar, V. (2017). 'Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
Lončar V. Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
V. Lončar, "Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322