Lončar, V. (2017). Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
Lončar, Višnja. "Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
Lončar, Višnja. "Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
Lončar, V. (2017). 'Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
Lončar V. Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322
V. Lončar, "Određivanje antioksidativne aktivnosti različitih vrsta meda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:622322