Pastuović, K. (2017). Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274
Pastuović, Kristian. "Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274
Pastuović, Kristian. "Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274
Pastuović, K. (2017). 'Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274
Pastuović K. Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274
K. Pastuović, "Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274